Міжнародні вантажоперевезення
  • Новини
  • нашої компанії
Склади «ZINTEC», «ALLISOL» та «SYNTAL» гарантовано працюють з розчинником «Ксилол»
19.11.2015

УВАГА! Склади «ZINTEC», «ALLISOL» та «SYNTAL» гарантовано працюють з розчинником «Ксилол» (спеціально підготованим), який реалізується нашим підприємством. Вартість розчинника вказана в прайс-листі, який Ви можете завантажити з цього сайту.

Оскільки в торговельних мережах значно збільшилася кількість підробок і підміни дорогих розчинників (ксилол, сольвент) більш дешевими, що містять неприпустимі для розведення наших складів добавки, застосування таких розчинників призводить до псування вироблених нами складів.

Контрольна закупівля на різних торговельних точках розчинників, що реалізовуються як «Сольвент нафтовий», «Сольвент кам'яновугільний», «Ксилол нафтовий» і т.п. показала, що з 20-ти закуплених зразків відповідали назві тільки 2!

Відповідно ТОВ «НВЦ« ТЕПЛОАНТІКОРЗАХИСТ », як виробник складів «ZINTEC»,«ALLISOL» та «SYNTAL», не може гарантувати належної роботи і довговічності покриттів, одержуваних при розведенні складів або знежирюванні поверхонь розчинниками, придбаними у не перевірених постачальників.

Ми реалізуємо оригінальний, спеціально підготовлений розчинник для застосування з нашими складами, що гарантує якість підготовки поверхонь, відповідну  адгезюї  і термін служби отриманих покриттів.  БІЙТЕСЯ ПІДРОБОК!